2 tips til, hvordan du kan smilet frem på læben igen

m17

Vi ved alle sammen hvordan det kan være at være inde i en ret dårlig periode i deres liv. Humøret er lavt og det kan være rigtig svært at få et smil frem på læberne. Her giver vi dig nogle lynhurtige råd til hvordan du forhåbentlig kan forbedre humøret og gør det lidt nemmere at smile igen.

Mind dig selv om alt det gode i dit liv

Meget ofte kan vi komme ind i en periode, hvor vi bliver rigtig sortseer og kun ser alt det negative i vores liv. Vi går og fortæller os selv, at alting er meget værre end det egentlig er – og lige pludselig virker alting rigtig slemt.

Logisk set ved vi jo godt at sådan hænger tingene ikke sammen. Men det er ikke altid, at det er lige så nemt at føle det. Du kan prøve at hjælpe dig selv til at huske, at alting ikke er helt så sort igen, ved aktivt at minde dig selv om alle de gode ting som du også har i livet.

hygge

Det kan du for eksempel gøre ved at skrive lister hver morgen og aften om, hvad det er der er så godt et liv og hvad det er, du er taknemmelig for. Det kan virke kunstigt og svært i starten men, men jo mere du gør det jo nemmere bliver det.

Brug tid med dem, du elsker

Vi er sociale mennesker og selvom vi alle har forskellige sociale behov, så er det vigtigt, at vi bruger tid med hinanden. Sørg derfor for ikke blot at hænge derhjemme men kom ud og blandt dine venner og din romantiske partner, hvis du har sådan en.

Grib ud efter gamle og nye venner og sørg for at du ikke lader venskaberne glide ud. Det er nemlig hurtigt noget vi kan omme til i en travl hverdag.

Du og partneren kan mødes op til enten en kop kaffe ude i byen eller til en fræk hyggestund derhjemme, hvor I sætter lidt porno på. Uanset hvad er det nærskabet der gælder. Hvis du føler dig tæt med andre mennesker bliver det hurtigt en del nemmere at smile.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *