Hvordan indretter du dit hjem, så der er plads til alle?

m17

Venter I jeres første barn, eller måske jeres tredje, og er pladsen trang i det lille hjem? Eller kunne du bare godt tænke dig nogle gode tips til en god og praktisk indretning af hjemmet? Her kommer nogle gode ideer til en smuk og praktisk boligindretning, så der er plads til alle i familien.

Børn i hjemmet

Indret det perfekte børneværelse

Skab det perfekte børneværelse til dine børn med den helt rigtige boligindretning. Et børneværelse skal kunne en masse ting. Der skal kunne læses lektier, fordybe sig i leg og slappe af og sove. Der skal også være plads til hygge med vennerne eller veninderne. Men hvordan får man det lille værelse til at rumme alt det? 

Tænk praktisk. Måske kan der være opbevaring under sengen, eller I kan kaste jer ud i at bygge en seng oppe under loftet, så skrivebordet eller sminkebordet kan være nedenunder? Det er noget ethvert barn vil elske. Praktiske kasser til opbevaring er et must. 

Skab hygge på børneværelset med flotte vægfarver og fine billeder, der falder i dit barns interesse. 

Lad børnene få plads i stuen

Måske tænker du at hvis børnenes legetøj skal være i stuen vil der være rodet altid. Men sådan behøver det ikke at være. Børnene elsker at være hvor vi er, og derfor er det vigtigt at man ikke bliver trætte af børnenes rod i stuen. Hjælp dem i stedet med at have orden i deres legetøj, og giv dem for eksempel en eller to af de nederste hylder i reolen i stuen. På den måde kan børnene være en del af hyggen i stuen, men samtidig lære at rydde op efter sig. 

En anden idé til at integrere børnene i jeres boligindretning, kan være at investere i et stort langbord. På den måde kan spisebordet danne ramme for kreative sysler, tegnestue og voksentid ved computeren på en gang. 

inspiration til din hverdag med plads til børn og voksne i jeres boligindretning.

Hjemmekontor

Det lille hjemmekontor

Ofte kan det være svært at finde plads til en kontorplads i hjemmet. Måske er der ikke værelse nok i boligen, eller måske er der simpelthen ikke et godt sted med ro til at kunne arbejde i fred. Men har du overvejet at integrere et kontor i soveværelset? 

Fordelen ved et kontor i soveværelset er, at her er der ro til at kunne få noget for hånden. Ofte behøver en kontorplads ikke at være ret stor. Man kan faktisk få mange smalle skriveborde, eller måske har du mod på at bygge et selv? Væghængte skriveborde giver mere luft i rummet og syner mindre. Udnyt eventuelt længden af jeres soveværelse, eller udnyt et hjørne eller en vinduesplads. På den måde optager man ikke for meget plads, og man kan stadig komme rundt i rummet. 

Tænk også på opbevaring op ad. For eksempel med hylder hele vejen op til loftet. Hvis du vælger en kontorplads ved vinduet, kan du også bruge vindueskarmen til opbevaring. Hold gerne din boligindretning i hele soveværelset i rolige farver, så det ikke virker for rodet, at rummet bruges til flere ting.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *