Sådan får du en god barsel

m17

Du skal på barsel og ønsker en dejlig og rolig tid. Hverdagen kan ofte være travl, selvom man blot er på barsel, og derfor skal du fokusere på din krop og sind. Det er der mange forskellige måder at gøre på, og her kan du få inspiration til, hvordan du får den bedste tid. Der er mange ting, man skal have styr på inden fødslen, og derfor skal du huske at få købt alt. Se fx lækre Momkind hospitalstrusser på Mamamilla

Efterår i naturen

Find indre ro 

Du går et helt nyt liv i vente med et barn på armen, og derfor bør du finde ro i din krop. Når du finder ro i kroppen, vil dit sind ligeledes følge med. Man kan finde ro på mange måde, og det kan være individuelt, hvordan man finder ro. En god idé, kan dog være at søge ud i naturen. Naturen har oftest en beroligende effekt på mennesket, og man kan fokusere på det visuelle og lyde. Smid noget musik eller en podcast i ørene og blend ind i dine omgivelser. En anden måde at finde ro på, kan også være at gå til yoga eller meditation. På denne måde får du på samme tid styrket kroppen. Det kan være lettere at finde ro, når man fokuserer på noget fysisk. Så glemmer man sine tanker, og fokuserer blot på at lave øvelserne på den rette måde. 

Vær sammen med dine venner

Man skal aldrig glemme sine venner. Heller ikke under en barsel. Nyd den store tid i selskab med dem og skab minder for livet. Gå lange ture og snup en kop kaffe. Luk dig ikke ude af fællesskabet blot fordi du er gravid. Der er selvfølgelig begrænsninger, men dine venner vil helt sikkert tilpasse sig dig. Gå ud og shop babytøj i fællesskab med dem, og lad dem blive en del af projekt baby. På Mamamilla kan du købe ting, der gør dig klar til livet som mor. Der er et stort udvalg, og du vil kunne finde noget, der matcher netop dine behov. 

Dame dyrker yoga i naturen

Forkæl dig selv 

Det er okay at forkæle sig selv, når man er gravid. Spis efter hvad du har lyst til, og lad dig ikke begrænse for meget. Hvis du fx har lyst til et ekstra stykke kage, så tøv ej. Desuden behøver du heller ikke kun at købe tøj til baby. Gå ud og køb en flot kjole til dig selv. Eller noget lækker creme. Hvad end, der får dig til at føle dig lækker. Lav en spadag, hvor du køber alle dine yndlingsprodukter og lad dine lyser bestemme over dig. Det fortjener du. Din kæreste/mand vil helt sikkert også være der for dig, og sammen får I den bedste tid inden babyen kommer. Alt i alt skal du have dig selv i fokus under din barsel. Lyt til din krop og lad den styre dine valg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *