Opgrader spisestuen med et nyt spisebord

m17

Spisestuen er der, hvor mange familier samles i en travl hverdag. At spise aftensmad sammen sikrer, at man holder det tætte forhold til sin familie, selvom man har lange dage i skole og på arbejde. Her kan du læse mere om, hvordan du opgraderer din spisestue. 

familie som sidder rundt om spisebord

Find et spisebord med plads til alle 

Spisebordet er nok det vigtigste møbel i spisestuen. Når I er så heldige at have en spisestue, så kan man lige så godt udnytte den ekstra plads ved at vælge et større spisebord. Selvom det er for stort til jeres familie i hverdagen, så er det rart, at der er plads til gæster. Derudover er der også mere plads til mad på et større bord, så der er plads til, at alle kan sidde behageligt at spise, selvom der er en gryde eller to på bordet. Når du leder efter et nyt spisebord, så er der nogle forskellige parametre, som er gode at overveje inden. Især størrelsen er noget af det vigtigste. Et alt for lille bord kan være upraktisk og kan ende med at se underligt ud i en stor spisestue. Men et for stort bord kan gøre det svært at komme rundt i stuen, når folk sidder omkring bordet. Hvis du er villig til at betale for det, så kan du få lavet et spisebord efter specifikke mål. På den måde er du sikker på, at dit nye spisebord passer perfekt ind i din spisestue. 

Spar penge ved at bygge dit eget spisebord

Det er ikke ligefrem billigt at få lavet et spisebord med specielle mål, men du kan faktisk selv nemt bygge dit eget bord. Hvis du gerne vil gøre det så nemt som muligt for dig selv, kan du købe færdige bordben i træ og en færdig bordplade og selv sætte dem sammen til et bord. Hvis du gerne vil have større kontrol over udseendet på bordet, kan du nøjes med at købe bordben i træ og lave din egen bordplade. Bordben er sværere at lave selv, hvis du ikke har det store erfaring med byggeprojekter, så der kan du med fordel investere de ekstra penge i at købe bordben i træ, som du blandt andet kan finde på www.plankebord.dk. 

bord som er dækket op

Styr udseendet af dit bord med bordpladen 

Især bordpladen på dit spisebord har stor betydning for udtrykket. Hvis du gerne vil have et mere rustikt bord, kan du gå efter brede planker med barkkant. Hvis du gerne vil have noget mere minimalistisk, kan du med fordel vælge smallere og lige planker eller gå efter en mere solid bordplade. Mange danske hjem er indrettet i meget lyse farver. Her kan et mørkere spisebord give en flot kontrast, mens et lysere bord er nemt at få til at passe ind. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *